Ga naar hoofdinhoud

2017-12-31 HIER IS SNOOPY 2018 !

 

Hei Yorks, als jullie dit lezen is het 2018. En het geknal afgelopen.

Ik hoop dat jullie er niet teveel last van hebben gehad. Ik geef er niet weinig aandacht aan. Alleen als het vlakbij is, vind ik het eng. Thuis ga ik dan extra knus stijf tegen Marja aan liggen. Freya was bij de eerste klap al totaal gestrest. Ze bibberde, kroop onder het bed, wilde niet eten en niet luisteren. Als pup had ze een geluidstrauma opgelopen, toen de televisie per ongeluk bij het aanzetten al op maximaal geluid stond. Het schijnt een lange tijd en veel lekkers te hebben gekost, voor ze besloot gezellig in de kamer samen voor de buis te kruipen.

Ik wens alle Yorken en aanhang een toppie 2018 toe!

Met veel Yorkiestreken en plezier. Dat er maar veel naar beneden mag vallen, er fijne wandelingen gemaakt worden en dat onze dienaars ons zo mogelijk nog meer verwennen, onmisbaar als we voor ze zijn!

In april is onze Vriendendag, dan hoop ik vele bekenden te zien en te spreken.

Intussen gaan we er weer voor.

Deze winter is mijn garderobe uitgebreid. Ik heb nu de keuze uit mijn Noorse trui, maar dat geeft een koud kontje, en een storm-en regenvast geval. Voor lichte regen heb ik een lichter exemplaar en voor droog, maar wel koud weer mijn Snoopyjasje. Ik wen er steeds beter aan. Te bedenken dat eerste York Loesje nooit iets droeg en rustig in weer en wind 16 km liep, nooit gemekker, ze sjouwde gewoon door. Freya kreeg toen ze ouder werd een jasje waar ze erg gehecht aan raakte. Nou en ik heb dus een ruime keuze.

Daarbij laat ik mijn kerstjasje,mijn kerstonesie en mijn panterprintje buiten beeld. Binnen ga ik puur natuur. Al hoewel ik weet dat sommigen van jullie daarvoor juist een collectie hanssopjes hebben.

Trouwens, denkend aan mijn jasjes, nog een spannende gebeurtenis op Schiermonnikoog. We waren weer eens met de hondenschool op pad, liepen met wel 40 honden op het strand, heel gezellig. Freya en ik hielden ons op slimme afstand van die grote lummels. Ze had haar jasje aan en……………..opeens 5 baldadige reuen stormden op haar af en dachten dat ze een speelgoedhondje was. Wham weggejaagd door de hondenjuf. Wham kwamen ze weer…… Freya speelde dood. Wham weer weggejaagd. En toen kregen de dames een helder moment: Freya moest zonder jasje. Wham daar kwamen ze nog een keer en…….. ze toonden respect voor majesteit Freya!

Sindsdien let Marja extra op als ik gekleed ben.

Niet zo noodzakelijk hoor, ik red mij wel ook in 2018, hoewel…………………..

  Snoopy in kerstonesie

 

 

  Snoopy in kerstjasje

  Snoopy in regen- en stormjas

  Snoopy in motregenjasje

  Snoopy’s Snoopyjasje, en boven, Snoopy’s Noors truitje

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Flossie
    Je bent en blijft mijn grote liefde
    Jouw Monty

    1. Dat is wederzijds Ahum!

      Als ik me onzeker voel of troost wil, pak ik direct jouw flow en dan kan niets me meer deren!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *