skip to Main Content

De Yorkshire Terriër Vriendenclub Nederland bestaat uit een groep clubfokkers, fokkers en liefhebbers van dit ras en is een jonge rasvereniging die opgericht is in November 2007. Onze club heeft als doel het in stand houden en verbeteren van het ras Yorkshire Terrier. De leden van onze Vriendenclub vinden contact tussen fokker en liefhebber heel belangrijk en zetten zich hier enorm voor in.

Onze club vindt het belangrijk dat zowel de fokker als de liefhebber zich thuis voelt en daarom organiseren we per jaar een aantal evenementen voor ALLE leden waarbij de yorkshire centraal staat waaronder één maal per jaar een altijd druk bezochte terrasmiddag, en indien mogelijk een vriendendag met een kampioensschapsclubmatch en keuringen voor de huishondjes, anderskleurigen en Biewers.

Voor info kijk op onze agenda

Al onze fokkers fokken volgens de richtlijnen van de Raad van Beheer en de Yorkshire Terrier Vriendenclub Nederland. Alle pups zijn in het bezit van een stamboom afgegeven door de Raad van Beheer en zijn geboren en getogen in huiselijke kring.

Verder geven wij nieuwsbrieven uit

De Club telt meer dan honderd leden bestaande uit enthousiaste clubfokkers, fokkers èn even zo enthousiaste liefhebbers.Mocht u nog geen lid zijn maar wel willen worden, kijk dan even op de betreffende pagina.