Ga naar hoofdinhoud

HIER IS SNOOPY: 2016-05-22 TIPJES-tips!!

Snoopy (8 jaar) woont met Marja de Geus in Groningen.

Hei Yorks, hier ben ik eindelijk weer. En met tips voor TIPJES!

Het is voor mij en Marja een anders dan anders periode geweest.Er komt een koffer in de kamer en mijn reistasje ernaast. Dan weet ik het wel: op pad. Maar eerst naar de sportzaak, ik word gezellig in het boodschappenmandje rondgereden. Langzaamaan raakt de koffer voller en staat er een zak met voer naast mijn tasje.

Intussen gaan de dagelijkse dingen door. Mee met de hondenuitlaat, wordt steeds leuker. Als we de auto tegen komen bij het stoplicht, wil ik er in springen. Probeer nog er achter aan te gaan, Marja houdt het niet bij. We gaan op bezoek bij vriendin Tineke. Daar is een klein meisje, zo lief dat ik niet uitval maar mijn dansjes doe en laat zien hoe hoog ik kan jumpen, Nu ben ik haar dans-en springhondje. Dan komt Jenneke langs. Ik blij, maar het blijkt dat ze me komt halen. Dus vandaar al die onrust. Hartelijk word ik verwelkomd door haar 4 doggies. York Henry draait zich zoals gewoonlijk op de rug en slijmt enorm. Ik moet eerst wennen, blijf een beetje op mij zelf. Dat duurt niet lang: het is veel te fijn bij Jenneke te bankhangen. Binnen 2 dagen kwak ik mij op en tussen Iwan, Henry, Mossjeh en Floris, super knus. En dan, helaas Jenneke valt en wij moeten allemaal uit logeren. Ik ga naar haar vriendin Elly waar Sjors en Dorus zijn. Gelukkig is het er goed en ken ik ze wel, maar we houden ons op de vlakte.

Tenslotte kom ik thuis, Ligt er een Pandabeertje naast mijn Elandkussen. Is Marja in China geweest, wat zoekt ze daar? Blijkt bovendien dat ze ene, onzichtbare, Shigella heeft meegenomen. Daar hebben we niets aan, want nu kunnnen we niet wandelen en is ze nog te ziek om samen te dansen. Daar baalt ze zelf ook van en voelt zich schuldig. DE kans om mijn TIPJES- truc te voorschijn te halen. In onze YAC (Yorkie App Club) geven we elkaar hier dagelijks tips over.

Het is heel simpel: Ga in brokjesstaking. Je laat je gewone saaie droge brokjes staan, gooit ze in de rondte of voor de voeten van je dienaar, kiep het bakje om. Goed volhouden en sip kijken of oogwitjes (OW-tjes). En ja, ja, ja, daar komt door de brokjes het TIPJE kaas, ei, kip, vis, ham, blikvoer, soepvlees (SV), roomboter, geitenkaas, salami, waar je maar trek in hebt.

marja_22-05-2016

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *