Ga naar hoofdinhoud

nieuwsbrief Juli 2020

 

Lees hier onze nieuwsbrief van Juli 2020 !

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Loes struijs schreef:

  Ik ben op zoek naar een yorshire terrier biewer pup. Mijn vorige yorkje is 15 jaar geworden. Na ruim 3 jaar wil ik graag een nieuw hondje en heb ik voor een biewer gekozen. Ik hoop dat jullie adressen hebben van goede fokkers.
  Groeten van loes Struijs in Delft.

 2. Beste Yorkshire liefhebbers,

  Ik ben op zoek naar een gezonde YT reu voor mijn moeder. Na twee eerdere boefjes zou zij graag een nieuw hondje willen. Komen gegarandeerd in een zeer goed en warm huis terecht. Wie heeft een manlijke pup te koop voor een ‘ normale’ prijs?

  Hoop van jullie te horen.

  Met vriendelijke groet,
  Ron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *